Байерн (Мюнхен) опитва да привлече капитана на английския национален отбор

...
 Байерн (Мюнхен) опитва да привлече капитана на английския национален отбор
Коментари Харесай

Байерн в офанзива за Хари Кейн, играчът се разбра с клуба

  " Байерн " (Мюнхен) пробва да притегли капитана на британския народен тим Хари Кейн, оповестява в. " Билд ", а информацията се удостоверява от Би Би Си и други английски медии. 

" Тотнъм " желае 100 милиона паунда за голмайстора, а първата оферта на немския първенец на стойност 70 млн. е била отхвърлена, съгласно " Билд ". Изданието прибавя, че сътрудникът на играча се е споразумял с баварците за персоналните си условия.

Твърди се, че грандът от Мюнхен ще направи нова оферта, като е готов да заплати рекордна в историята си сума за Кейн. Независимо, че договорът на " деветката " с " Тотнъм " изтича след една година и той ще бъде свободен сътрудник.

" Байерн " се надява в лицето на Кейн най-сетне да откри заместител на напусналия Роберт Левандовски предишното лято.

Кейн, който е рекордьор по голове за Англия и " Тотнъм ", бе трансферна цел на " Реал " (Мадрид) - след напускането на Карим Бензема, и на " Манчестър Юнайтед ".

" Лос меренгес " се отхвърлиха, защото и това лято имат късмет да привлекат Килиан Мбапе, който съобщи, че няма да възобнови контракта си с " Пари Сен Жермен ", също изтичащ следващата година.

А " Манчестър Юнайтед " реши, че не желае да заплаща 150 млн. паунда за Кейн - босът на " Тотнъм " Даниел Леви желае по-висока сума от противниците във Висшата лига.

Междувременно " шпорите " си осигуриха ново класно попълнение в лицето национала Джеймс Мадисън. За халфа ще бъдат платени 40 милиона паунда на изпадналия от елита " Лестър ". Остава той да премине медицински обзор и да подпише персоналния си договор.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР